2 Apr, 2023
PARAS AIKA KESTOPIGMENTOINNILLE?

Otanko sen talvella vai odottelenko kevääseen, vaiko kenties kesän alussa ollakseni huolettomana lomalla?

Milloin edes kannattaa ottaa kestopigmentointi, vaikuttaako vuodenaika sen kestoon tai ihon paranemiseen?
Tietenkin jokaisella vuodenajalla on omat ominaisuutensa, jotka tulee ylipäätänsä ottaa huomioon pigmentoinnissa, mutta mikä oikeasti vaikuttaa lopputulokseen?

Monet ajattelevat, että on täysin mahdotonta tehdä pigmentointia kesällä. Mikä on itseasiassa 100% tarua, olen työskennellyt alalla 8 vuotta ja voin vastuullisesti sanoa, että asiakkaideni kanssa kaikki paranee ja pysyy hyvin myös kesällä.
Lopputulos riippuu enemmänkin ihotyypistä ja jälkihoidosta kuin vuodenajasta.

Mutta kuten kerroin, niin vuodenajat kannattaa huomioida pigmentoinnissa mm. jälkihoidossa.

Kesällä ja keväällä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että jos pigmentoitua aluetta ei suojaa SPF-voiteella, niin pigmentin sävy vaalenee nopeammin.

Ja jos et noudata hoitosuosituksia heti toimenpiteen jälkeen, paranemisprosessi ei myöskään mene suunnitelmien mukaisesti. Nämä säännöt toimivat ympäri vuoden. Talvella kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että iho tarvitsee lisäkosteutusta, pigmentti lähtee paljon nopeammin huulilta, jos iho on kuiva. Myös kulmakarvojen aluetta ei voi peittää hiertävällä pipolla sekä silmien pigmentoinnin jälkeen on parempi olla tekemättä pitkiä kävelylenkkejä kylmässä ilmassa.

Yhteenvetona:
- noudata kotihoitoa
- käytä SPF-voiteita
- käytä hattuja kirkkaassa auringossa
- vältä ensimmäisellä viikolla kylpemistä ja hikoilua.
Ei ole väliä mihin aikaan vuodesta pigmentointi on tehty. Joten voit huoletta varata ajan heti ja muutaman viikon kuluttua et voi olla hymyilemättä peilikuvallesi.

Paras aika on nyt .

Made on
Tilda