14 Oct, 2021
MYYTTEJÄ HUULTEN PIGMENTOINNISTA!

Leidit, tänään heitetään roskakoriin väärät käsitykset huulten pigmentoinnista. Ajatukset ja mielikuvat saattavat olla kaukana todellisuudesta.

1. Myytti – Saanko huuliin rajaukset?
Stop! Huulienrajaukset jätetään menneisyyteen, jos hoitola tarjoaa sinulle rajauksia, juokse äkkiä pois! Kukaan ei varmaankaan haluaa itselleen syötyä huulipuna -efektiä, sillä pelkillä rajauksilla sellaisen saa itselleen. Huulten rajoja kyllä korostetaan ja linjataan, mutta huomaamattomasti pigmentoimalla väriä koko huulille. Rajauksia voi korostaa myös laittamalla hieman tummempaa sävyä huulille. Joka tapauksessa huulet värjätään kokonaan ja lopputuloksena on kaunis, luonnollinen ja tasainen sävy.

2. Myytti – Pigmentoinnilla voin suurentaa huulia!
No no no! Jotta huulet näyttäisivät isommilta, jotkut toivovat, että väriä laitettaisiin yli rajojen. Maksimissaan, mitä voi laittaa yli luonnollisten rajojen, on 0,5 mm, ja silloinkin vain niihin kohtiin, joissa on epäsymmetriaa tai arpea. Toki pigmentointi saa näyttämään huulet suuremmilta, sillä väri kirkastuu ja tiivistyy ja ihon ja huultenrajat selkeytyvät värisävyn takia. Tämä tulee usein positiivisena yllätyksenä, sillä pigmentoidut huulet korostavat ja tuovat asiakkaan oikeat muodot ja muhkeudet esiin kauniisti. Jos luonnolliset huulet ovat kuitenkin kapeat ja niihin halutaan täytettä, niin tällöin suosittelen kääntymään ammattilaisen puoleen.

3. Myytti – Se sattuu kamalasti!
Tämäpä on yksilöllistä, mutta voin puhua omasta puolestani. Minulle se ei ollut mikään hemmottelu-toimenpide ja kyllä se tuntui, mutta ei se sattunut. Jotkut asiakkaat pärjäävät ilman puudutusta ja joillekin sitä laitetaan, ovat silti rautaisia naisia – puudutuksen kanssa tai ilman! Ei kannata pelätä kipua.

4. Myytti – Turvotus pigmentoinnin jälkeen.
Apua! Jäikö turvotus loppuelämäksi? Kuinka pitkään se kestää? Turvotus voi laskea tunnin sisällä toimenpiteestä tai se voi kestää jopa 24 tuntia. Mutta en ole vielä tavannut henkilöä, jolle se olisi jäänyt ikuisiksi ajoiksi.

5. Myytti – Pigmentoinnista voi tarttua herpes.
Tottakai EI! Jokaisessa toimenpiteessä käytetään uusia, käyttämättömiä neuloja! Herpes on virus, joka on joko henkilöllä tai sitä ei ole ollenkaan. Jos asiakkaalla ei ole koskaan ollut herpestä, niin 99,9 % varmuudella sitä ei tule toimenpiteen jälkeenkään. Mutta on 0,01 % riski, että asiakkaalla virus saattaa ollakin nukkuvana kehossa ja toimenpide voi herättää sen. Muuten, jos herpes tulee säännöllisesti tai välillä, se voi tulla toimenpiteen jälkeenkin, yleensä se tulee kolmantena päivänä pigmentoinnista. Ennen toimenpidettä ei tarvitse ottaa lääkettä, sillä se ei auta. Toki varmuuden vuoksi voi ottaa, mutta se ei anna 100 % takuuta.

T. Anna Riski

Made on
Tilda