10 Dec, 2023
HUULET JA TURVOTUS

Välillä Huulten pigmentointi - kuvien ja julkaisujen alta löytyy yleisön kommentteja, joissa ihmetellään huulien kokoa tai muotoa, ja joskus kommentit ovat olleet aika epäystävällisiäkin:


"Nyt ei tarvi ottaa botoxia" tai

"Hyi miten rumat, miksi pitää ottaa täyteainetta".

Älkää huoliko, kestopigmentoinnissa ei suurenneta huulia, eikä niihin laiteta täyteainetta, pigmentoinnin jälkeinen turvotus on normaalia ja vain hetkellistä.

Työskentelen aina asiakkaan huulten luonnollisten muotojen kanssa, korostan ja parantelen niitä, mutta en ylitä niiden luonnollisia ääriviivoja.

Oletko miettinyt huulten pigmentointien ottamista tai vaikka vain kiinnostunut niistä? Ihmetyttääkö sinua turvotus? Sitten tämä teksti on juuri sinulle.


Kerron, miksi huulet näyttävät heti toimeenpiteen jälkeen isommilta. Miksi ne turpoavat?

Tähän on vain yksi vastaus, se on ihon normaali ja luonnollinen reaktio voimakkaammasta kosketuksesta. Iho ns. traumatisoituu, mikä saattaa kuulostaa dramaattiselta, mutta sitä se ei ole.

Annan ihan yksinkertaisen esimerkin, moni varmasti muistaa (eilisestä päivästä ;)), kuinka huulet turpoavat pitkistä pusuttelutuokioista ihan kosketusherkiksi saakka.

Turvotus ja kipu johtuvat kitkasta ja kosketuksesta. Joillakin se saattaa kestää 24h, joillakin vain muutaman tunnin, turvotus ja sen kesto on yksilöllistä. Pigmentointi aiheuttaa saman reaktion, tunti neulatyötä ja huulet turpoavat ja sen lisäksi väri saa ne näyttämään liiankin meheviltä.


Mutta muista, tuo turvotus ei ole koskaan pysyvää.

Jos haluat kaunista sävyä huulillesi, niin tule rohkeasti luokseni, saatat näyttää superpusuttelijalta koko päivän, mutta annetaan naapureille hyvä puheenaihe. Ja sitä paitsi, lopputulos on sen arvoinen.

Kaikki tykkäävät kauniista ja luonnollisista huulista, joten tuodaan sinunkin huulet koko kauneudessaan esille.

Made on
Tilda