12 Oct, 2022
MIESTEN KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI

Miesten kulmien kestopigmentointi.

Kyllä vai ei?

Miksi ihmeessä miehille tehdään harvoin kestopigmentointeja Suomessa?


Luulen, että siihen saattaa vaikuttaa Pohjolan viikinkimäinen mentaliteetti, pitkät parrat, kyntöpelto ja kirves. Mutta oikeasti, Suomessa mies kauneushoitolassa on todella harvinainen näky, ihan kuin törmäisi kadulla leijonaan. Mutta ajatelkaa, etelämmässä Euroopassa vaikka Italiassa, Espanjassa, Portugalissa jne. kauneustoimenpiteet miehille ovat tuttu juttu ja perusarkea. Enkä tarkoita hiustenleikkuutta. Puhun manikyyreistä, pedikyyreistä, ihokarvanpoistoista, kasvohoidoista jne. Ja upeat kulmakarvat eivät ole poikkeus. Totta kai miesten kulmat tehdään miehille sopivilla ominaisuuksilla.


Kulmakarvat ovat kaikkien kasvojen kehykset, ja ne ovat yksi tärkeimmistä pääpiirteistä, joten ne täytyy tehdä oikein. Jos joskus joku nainen on kokenut epäonnistuneen kestopigmentoinnin, on hän voinut korjailla tai peitellä sitä meikeillä. Mutta miehet edelleen harvemmin lähtevät peittelemään ja meikeillä piirtelemään mitään iholle. Älkää ymmärtäkö väärin, en tarkoita, että naisten kestopigmentoinnissa voi tehdä virheitä ja miesten ei.


Kerron vain, että miehillä ei yleensä ole mahdollisuutta parantaa tilannetta, jos jotain on mennyt toimenpiteessä pieleen. Sen takia kerron nyt, mitä tulee ottaa huomioon, jos teidän puoliso, kaveri tai kollega haluaa ottaa kulmien kestopigmentoinnin.

Miehille minä suosittelen ehdottomasti ja aina 3D-kulmakarvatekniikkaa, missä jokainen karva piirretään erikseen. Tämä tekniikka näyttää superluonnolliselta.


Minä vastustan jyrkästi microbladingia miesten kulmakarvoissa. Microblading on erittäin traumaattinen tekniikka iholle. Naiselle on parin microblading-toimenpiteen jälkeen vaihtoehtona ottaa kuitenkin puuterikulmat, mutta miehillä sitä vaihtoehtoa ei ole. Puuterikulmat ovat yleensä miesten voimakkaille piirteille ja luustoille liian pehmeät ja sirot.


Lisäksi miesten kulmakarvat kasvavat eri tavalla, ne ovat yleensä eri muotoisia, paksumpia sekä kulmien alut ja hännät ovat erilaisia. Nämä on otettava huomioon kestopigmentointia suunniteltaessa ja tehdessä. Pigmenttisävyn tulee vastata omien kulmakarvojen sävyä, lisäksi pitää huomioida kuinka värit poistuvat ihosta, miltä sävy tulee näyttämään vuoden päästä. Mihin suuntaan kulmakarvat kasvavat, koska kestopigmentointia pitää jatkaa samaan suuntaan. Eli paljon aspekteja, joita pitää ottaa huomioon.


Kaikkein tärkeintä on, että kulmakarvat ja kasvot ovat yhtenäiset ja sopivat toisilleen.

Kiitän minun rohkeata asiakasta luottamuksesta, uskon, että kukaan ei edes silmillä tajua, että sinulla on kestokulmat.

Kuva ennen ja jälkeen.


Mitä mieltä olette, onko ne kulmakarvat, omasta mielestäni ne ovat? Jos haluatte voimistaa omia kulmianne tai alopecian takia tarvitsette kokonaan uudet, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Made on
Tilda