12 Oct, 2022
COVER UPIT JA VAHVISTUKSET

Cover upit ja vahvistukset ovat nyt kysytyimpiä kuin koskaan!

Haluaisin selventää muutaman asian, sillä viime aikoina minulle on tullut paljon vahvistuspyyntöjä.
Yleisin kuulemani on: aikaisempi kestopigmentoinnin tai microbladingin ammattilainen on lopettanut ja minun kulmani vaalenevat, niihin täytyy lisätä väriä. Näissä tapauksissa minä aina pyydän lähettämään kuvan tai tulemaan näyttämään paikan päälle.

Nyt olen huomannut, että alan olemaan enemmän ja enemmän voimaton, sillä ilman vanhan pigmentin poistoa, en voi tehdä hyvää jälkeä. Mutta silti moni asiakas ei halua poistaa vanhoja pigmentointeja ja minä taas en halua vahvistaa huonosti tehtyjä kulmakarvoja.

Miksi? Koska nämä kestopigmentoinnit ovat usein siniharmaita tai sinisen sävyisiä, kulmakarvat ovat eri muotoisia ja poikkeavat toisistaan paljon, tai silmien rajaukset suuntaavat alaspäin, minkä takia silmät näyttävät surullisilta.
Moni ajattelee, että jos Anna ottaa laitteen käteen ja neulaan väriä, niin hän voi taianomaisesti korjata kaiken. Valitettavasti se ei mene niin, se ei ole sama asia kuin tahraisen seinän maalaaminen kotona, siihenkin menee muuten monta maalauskerrosta ennen kuin sen saa tasaiseksi ja monia odotustunteja jotta saadaan taas uusi kerros maalattua päälle.

Meidän iho on kuitenkin elävä organismi, emme voi soveltaa seinänmaalaustekniikkaa tähän. Ja on mahdotonta viedä pigmenttiväriä ihoon jatkuvasti. Lisäksi, jos aiemmat pigmenttivärit ovat viety syvälle ihoon, niin ne eivät häviä sieltä minnekään, ne tulevat näkymään aina tatuoinnin sinisenä. Syvälle tehty microblading tai kestopigmentointi muuttuu automaattisesti tatuoinniksi ja pysyy mukana monta vuotta. Siihen ei voi maalata päälle, sen voi ainoastaan poistaa.

Rakkaat asiakkaat, jos olette joutuneet kokemaan pettymyksen, koska olen kieltäytynyt vahvistustyöstä ja te poistosta, niin antakaa minulle anteeksi, minulle hyvä lopputulos tulee aina ensimmäisenä. Minä en halua laittaa omaa työtäni sellaisen pigmentin päälle, joka on ristiriidassa oman työni ja laadun kanssa, vaikka maksaisitte kuinka paljon, en sitä tee. Uskokaa minua, jos sanon, että vanha työ on poistettava, niin se oikeasti on poistettava. Tai sellaisissa tapauksissa suosittelen ainakin olemaan lisäämättä mitään, jättämään sen vain sellaisenaan ja käyttämään kosmetiikkaa.

Netissä pyörii paljon ennen ja jälkeen -kuvia, jossa on tehty upeita cover upeja. Tottakai ne ovat upeita, kuvat on otettu heti pigmentoinnin jälkeen, mutta odottakaa kuukausi tai kaksi, katsokaa miltä ne sitten näyttävät. Tai no, sellaisia kuvia ei näe missään, koska niitä ei julkaista.

Vahvistanko sitten ollenkaan muiden tekemiä töitä?
Kyllä vahvistan, niitä, jotka ovat hyvin vaaleita, näyttävät hyvän muotoisilta tai ne voi hyvin helposti peittää.
Tällainen vahvistus maksaa alk. 200€ ja siihen kuuluu yksi toimenpide, tarvittaessa tehdään lisätoimenpiteitä lisämaksusta. Jos teillä on toiveena muuttaa mallia esim. tehdä leveämpää, pidempää, eri muotoista tai tehdä tyvitäytöstä rajaukset varjostuksella, niin silloin se on uusi toimenpide ja menee uuden toimenpiteen hinnalla. Kesto on noin 2 tuntia ja siihen kuuluu kaikki mitä uuteenkin toimenpiteeseen kuuluu: konsultaatio, suunnitelmat, luonnos ensimmäisessä toimenpiteessä sekä jälkipigmentointi.

T. Anna RiskI

Made on
Tilda